Tegnet for deg

Funksjonell og tidløs arkitektur og design

Vårt mål er å skape vakre og funksjonelle boliger i et tidløst skandinavisk design. Det er lett å forelske seg i husene. Velg en tradisjonell eller moderne stil og skreddersy med detaljer etter fri vilje. Et H-Norge Tømmerhus er alltid laget for å passe til dine behov og din livsstil.

Bygging av tømmerhus er en tradisjonell byggemetode som har vært brukt i de nordiske landene i århundrer. Nå er det mulig å kombinere denne sunne og økologiske byggemetoden med inspirerende arkitektur og den nyeste teknologien for å skape uforglemmelige levende opplevelser.

TRADISJONELLE OG MODERNE DESIGN – HELT NATURLIG

Hvordan er ditt ideelle bomiljø? Er det freden i vannkanten, roen på landsbygda eller byens kjas og mas? Enten drømmen er å bygge et familiehjem i byen, ei hytte i skogen eller et klassisk herskapshus i tømmer – VI har den perfekte løsningen for deg.

Mange mennesker finner drømmehuset sitt i vår katalog over ferdighus. Alle tømmerhus, også tømmerhyttesettene i katalogen vår, kan endres etter dine behov, eller vi kan tegne et skreddersydd hus fra grunnen av for å møte ønskene dine.