Tegnet for deg

Funksjonell og tidløs arkitektur og design

Vårt mål er å skape vakre og funksjonelle boliger i et tidløst skandinavisk design. Det er lett å forelske seg i husene. Velg en tradisjonell eller moderne stil og skreddersy med detaljer etter fri vilje. Et Honka tømmerhus er alltid laget for å passe til dine behov og din livsstil.

Bygging av tømmerhus er en tradisjonell byggemetode som har vært brukt i de nordiske landene i århundrer. Nå er det mulig å kombinere denne sunne og økologiske byggemetoden med inspirerende arkitektur og den nyeste teknologien for å skape uforglemmelige levende opplevelser.

TRADISJONELLE OG MODERNE DESIGN – HELT NATURLIG

Hvordan er ditt ideelle bomiljø? Er det freden i vannkanten, roen på landsbygda eller byens kjas og mas? Enten drømmen er å bygge et familiehjem i byen, ei hytte i skogen eller et klassisk herskapshus i tømmer – Honka har den perfekte løsningen for deg.

Mange mennesker finner drømmehuset sitt i vår katalog over ferdighus. Alle tømmerhus. Også tømmerhyttesettene i katalogen vår kan også endres etter dine behov, eller vi kan tegne et skreddersydd hus fra grunnen av for å møte ønskene dine.

HONKA FUSION – DEN NESTE GENERASJONEN AV TØMMERHUS

Honka Fusion er vår egen innovasjon som gir et helt nytt utseende og flere fordeler for tømmerhusbygging. På grunn av den ikke-settende Honka Fusion veggen kan tømmeret lett kombineres med andre materialer og unngå de brede geriktene og settefugene som kreves i tradisjonell tømmerkonstruksjon. Dette gjør at ekte heltre lett kan kombineres med andre byggematerialer som glass, stein og stål med urbane, minimalistiske detaljer.

Honka Fusion tømmeret gir oss muligheten til å bygge dristigere og mer varierte strukturer enn noen gang før. Dette er neste generasjons tømmerhus som føler seg som hjemme selv i de mest urbane omgivelsene.

Les mer om å virkeliggjøre et neste generasjons tømmerhus med Honka Fusion løsningen.