Sunt og
økologisk

En sunn og naturlig livsstil

Å bo i et tømmerhus tilfører ekstra verdier i det daglige livet for deg og din familie. Atmosfæren i et tømmerhus er avslappet og valgene du har tatt under planleggingen av tømmerhuset ditt vil skape en helt spesiell hjemmefølelse. Tømmerbygninger fremmer god helse takket være de unike egenskapene som naturlig treverk har som bygningsmateriale.

Atmosfæren som et tømmerhus har, stammer fra det naturlige nordiske trevirket. Til tross for den høye behandlingsgraden er det tette og sunne tømmeret i veggen det samme furutreet som holdt ut i snø, regn og sol i de finske skogene. Følelsen som du får når du går igjennom døren i et tømmerhus er varm, lun og innbydende.

ET AVSLAPPENDE OG SUNT MILJØ

Dagliglivet i et naturlig tømmerhus aktiverer de menneskelige sansene. Du har sikkert kjent den beroligende følelsen du får i et feriehus eller i et tradisjonelt hus på landet. Nå kan du gå tilbake til disse gode følelsene hele tiden i ditt eget hjem.

Og det er ikke bare en følelse. Flere studier har vist at et miljø med treverk reduserer stress på samme måte som en tur i skogen.

ENERGIEFFEKTIVE OG MED LAVT VEDLIKEHOLDSBEHOV

Et sunt og trygt tømmerhus trenger meget lite vedlikehold. Dette er fordi det er økologisk og energieffektivt å bo i. Dette er muliggjort ved de pustende, men likevel tette veggkonstruksjonene samt de naturlige egenskapene som treverk har som materiale.

Trevegger lagrer på en naturlig måte termisk energi fra solen og slipper den deretter ut i rommene ved behov.

Du kan fokusere på å nyte huset ditt og bruke tid på favorittaktivitetene dine. Interiør, hagearbeid, musikk, filmer, lese – det som ligger nærmest hjertet ditt!