Slik bygger vi

Bygging av et tømmerhus

Bygging av et prefabrikkert hus sparer deg for mye tid og stress. Dette oppnås hovedsakelig på grunn av den korte byggetiden for tømmerhus og fordi vi leverer alt inkludert i huspakken din i én levering.

En annen fordel med tømmerhus er at du kan bygge det når som helst på året, selv midt på vinteren.

Hvert hus er produsert på bestilling. Tømmeret og alle andre deler av tre produseres industrielt etter nøyaktige målinger. Alle andre deler som trenges til huset ditt (takmaterialer, vinduer, dører osv.) vil også inkluderes i den samme leveringen fra H-Norge Tømmerhus.

Videre er hver del som er inkludert i leveringen spesifisert, merket og inkludert på tegningene. Ingenting vil mangle og delene er merket og pakket på en slik måte at det ikke oppstår noen problemer under monteringen.

LEVERINGSTID OG METODER

Alle våre tømmerhus er produsert i Finland. I gjennomsnitt, og takket være vår effektive produksjonsprosess, vil tømmerhuset være ferdig innen 6 -10 uker etter at det bestilles.

Produksjonstiden vil også i noen grad være avhengig av valgte tillegg, som vi får fra våre utvalgte eksterne partnere. Leveringsmetoden og nøyaktig leveringstidspunkt vil være avhengig av stedet som ditt fremtidige tømmerhus skal leveres på. Våre erfarne medarbeidere vil sørge for all dokumentasjon når det gjelder leveringen.

Normalt skjer levering innen Europa med lastebiler. For de oversjøiske markedene er den vanligste transportmåten i kontainere.

TIDSPUNKTET FOR HUSBYGGINGSPROSESSEN

Du kan bygge et tømmerhus når som helst på året, takket være den raske og kontrollerte byggefasen. Mens tømmerhuspakken leveres på tomten din vil den lokale representanten sørge for at de neste trinnene blir effektivt utført. Du kan stole på hans eller hennes profesjonalitet for hvilket som helt spørsmål som måtte dukke opp.

Trinnene og tidsplanen i byggeprosessen

Den faktiske byggfasen vil bli utført av en autorisert lokal byggepartner. Vi lærer opp våre byggepartnere selv, noe som sikrer at byggeprosessen håndteres profesjonelt og effektivt hele tiden, og sikrer at alle lokale byggforskrifter og praksis er oppfylt.

Du kan bygge et tømmerhus hele året, takket være den raske og kontrollerte byggfasen. Mens tømmerhushuspakken blir levert til tomten din, vil din lokale representant sørge for at de neste trinnene styres effektivt. Du kan stole på hans eller hennes ekspertise i eventuelle spørsmål som måtte oppstå.

Med høy presisjon blir tømmeret kappet opp, og med detaljerte instruksjoner og erfarne partnere kan et gjennomsnittlig stort Honka heltrehus være værtett i løpet av få uker. Dette betyr at  byggfasene inne i huset kan startes i tide. Derfor er den samlede byggeprosessen til et tømmerhus kort sammenlignet med mange andre byggeløsninger.

Den faktiske byggeprosessen til ditt heltrehus kan begynne når gravearbeidet fullført og kommunal infrastruktur fungerer på stedet.

Hovedtrinnene i å bygge et tømmerhjem:

Alle Preloc tømmerhus er produsert i Finland. I gjennomsnitt, og takket være vår effektive produksjonsprosess, vil tømmerhuset være ferdig innen 8-12 uker etter at det bestilles.

Produksjonstiden vil også i noen grad være avhengig av valgte tillegg, som Preloc får fra sine utvalgte eksterne partnere. Leveringsmetoden og nøyaktig leveringstidspunkt vil være avhengig av stedet som ditt fremtidige tømmerhus skal leveres på. Våre erfarne medarbeidere i Preloc vil sørge for all dokumentasjon når det gjelder leveringen.

Normalt skjer levering innen Europa med lastebiler. For de oversjøiske markedene er den vanligste transportmåten i kontainere.

TIDSPUNKTET FOR HUSBYGGINGSPROSESSEN

Du kan bygge et tømmerhus når som helst på året, takket være den raske og kontrollerte byggefasen. Mens tømmerhuspakken leveres på tomten din vil den lokale Preloc-representanten sørge for at de neste trinnene blir effektivt utført. Du kan stole på hans eller hennes profesjonalitet for hvilket som helt spørsmål som måtte dukke opp.

Trinnene og tidsplanen i byggeprosessen

Den faktiske byggfasen vil bli utført av Prelocs eget monterings-team, noe som sikrer at byggeprosessen håndteres profesjonelt og effektivt hele tiden. De vil montere huset værtett, eller utvending ferdig.

Du kan bygge et tømmerhus hele året, takket være den raske og kontrollerte byggfasen. Mens tømmerhushuspakken blir levert til tomten din, vil din lokale Preloc-representant sørge for at de neste trinnene styres effektivt. Du kan stole på hans eller hennes ekspertise i eventuelle spørsmål som måtte oppstå.

  • Husfundamentet: Preloc dimensjonerer og beregner de krefter som må hensyntas når fundamentet prosjekteres.
  • Rammeverket: Rammen til et tømmerhus er en solid vegg- og rammestruktur. Rammen bygges ved at hver tømmerstokk legges på hverandre på byggstedet, og festes med dimlinger, gjengestag, bolter og rør.
  • Takkonstruksjon: Når rammen av huset er på plass, vil takkonstruksjonen bygges, via limtrebjelker og taksperrer. Normalt brukes rupanel diffusjonsåpen duk, og lekter.
  • Vinduer og dører: Montering av vinduer og dører gjør at bygget vil bli beskyttet mot all slags vær.