Slik behandler vi

Rett behandling av et drømmehjem

Se det for deg; H-Norge Tømmerhus har nettopp levert ditt nye drømmehjem. Et splitter nytt, økologisk og miljøvennlig heltrehus, og natrulig nok så klør man i fiingren etter å få flyttet inn og gjøre det til sitt eget.

Men det er måd våre hus som med et hvilket som helst annet trehus. Heltrehus bør behandles før man flytter inn. Både utvendig og innvendig. Til dette kan H-Norge Tømmerhus AS anbefale å bruke produkter fra Diotrol.

riktig behandling av riktig overflate

Når man velger seg et heltre hus som sitt drømmehjem, et økologisk og varig hus som med sin perfekte luftkvalitet er med å gi en økt livskvalitet, så er det også viktig å behandle dette hjemmet med riktig overflatebehandling. Dette for å ta enda bedre vare på det nye hjemmet ditt.

H-Norge Tømmerhus AS kan anbefale produkter fra Diotrol på det varmeste. Produktene fra Diotrol er kjent for sin høye kvalitet, og for å være spesilt godt egnet for økologiske heltre hus.

Diotrol bruker en spesiell olje og/eller voks i sine produkter som gjør at en behandlet flate vil være vannavisende, men diffusjonsåpen. Dette sikrer at råteproblematikk uteblir.

Med Diotrol produkter vil du også se at fargen vil holde seg over flere år. I bildet under ser du panel hvor den øverste delen ikke er behandlet, og hvor den nederste delen av panelet er behandlet med henholdsvis ett strøk til fire strøk Diotrol (fra venstre til høyre).

Diotrol er perfekt for både innendørs og utendørs bruk. Diotrol har også den fantastiske egenskapen at den tar vare på strukturen i treet, og selv med valg av mørke farger vil man kunne se trestrukturen mellom. Dette gjør at man får et enda mer levende hus. Et godt beskyttet levende hus. Diotrol kan holde seg like fin i opptil 20 år.